Регистрирани деветмина починати и 1.635 нови случаи на ковид-19

12 days ago
0


Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје, дека во последните 24 часа направени се 7.564 тестови, а регистрирани се 1.635 нови случаи на ковид-19: Скопје – 785, Прилеп – 121, Битола – 110, Куманово – 78, Кичево – 47, Кавадарци – 44, Велес – 41, Струмица – 39, Гостивар и Охрид […]

The post Регистрирани деветмина починати и 1.635 нови случаи на ковид-19 appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news