Роко Ричи – новиот Баскијат или плагијатор

10 days ago
0


Делата на Роко Ричи, син на кралицата на поп-музиката Мадона, потпишани под псевдонимот Ред, се продаваат за стотици илјади евра Светот на уметноста го потресе неочекуваното откритие на американскиот таблоид „Пејџ сикс“, кој објави дека зад сликарот под псевдонимот Ред стои синот на кралицата на поп-музиката Мадона, Роко Ричи. Младиот 21-годишен уметник е дете на […]

The post Роко Ричи – новиот Баскијат или плагијатор appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news