Кирјос дојде во ситуација да го брани Ѓоковиќ од Надал

6 days ago
0


Случајот на најдобриот светски тенисер го подели белиот спорт Одолговлекувањето на процесот за визата на најдобриот светски тенисер Новак Ѓоковиќ го подели белиот спорт, со што на спротивни страни се најдоа Рафаел Надал и Ник Кирјос. Надал дури се соочи со критики во шпанската јавност поради ставовите за ситеацијата во која се наоѓа Ѓоковиќ, а […]

The post Кирјос дојде во ситуација да го брани Ѓоковиќ од Надал appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news