Бесплатни примероци од списанието „Ирониска точка“ во МСУ

13 days ago
0


Во Музејот на современата уметност во Скопје (МСУ) ексклузивно може да се најдат бесплатни примероци од најновиот број на списанието „Ирониска точка“, кое содржи и авторски проект на големиот уметник Дејвид Хокни (Брадфорд, 1937), еден од најголемите живи уметници во светот. – Ни претставува голема чест што МСУ-Скопје е една од адресите на кои се […]

The post Бесплатни примероци од списанието „Ирониска точка“ во МСУ appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news