ЕСМ следната недела ќе го преземе управувањето со БЕГ

6 days ago
0


АД ЕСМ ги поздравува мерките кои ги преземаат Владата и Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) за надминување на кризата со снабдување со електрична енергија и со топлинска енергија. ЕСМ континуирано искажува подготвеност и соработка со институциите и во изминатиот период е ставен на располагање за свој дополнителен ангажман и вклученост во просеците за надминување на […]

The post ЕСМ следната недела ќе го преземе управувањето со БЕГ appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news