По три години, „оскарите“ повторно со домаќин

12 days ago
0


„Оскарите“, наградата на Американската академија за филмски уметности и науки, оваа година првпат од 2018 година повторно ќе имаат домаќин на церемонијата, објави американската телевизиска мрежа Еј-би-си, која секоја година ја емитува церемонијата. Годинашното, 94-то доделување, кое е закажано за 27 март, се враќа во Холивуд и, традиционално, во театарот „Долби“. Минатата година, поради пандемијата […]

The post По три години, „оскарите“ повторно со домаќин appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news