Колкава е трајноста на козметичките препарати?

6 days ago
0


Нега и убавина Дека шминката може да направи чуда на нашето лице досега многупати сме се увериле. Но многу често забораваме дека и шминката има свој рок на траење. Препаратите со истечен рок може да бидат опасни за нашето лице, па затоа треба да обрнете особено внимание. Пудра: најмногу внимание треба да им се обрне […]

The post Колкава е трајноста на козметичките препарати? appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news

Нега и убавина
  • Нова Македонија
  • 21 days ago
  • 0
Нега и убавина
Смути од јаболко и банана за енергичен почеток на денот
  • Нова Македонија
  • 18 December 2021
  • 0
Смути од јаболко и банана за енергичен почеток на денот
Нега и убавина
  • Нова Македонија
  • 11 December 2021
  • 0
Нега и убавина