Како котира македонската армија на светско ниво

8 days ago
0


Истражување на интернет-порталот „Глобал фајерпауер“ за моќ на војските Интернет-порталот „Глобал фајерпауер“ неодамна објави листа на 140 земји рангирани според нивната воена сила за 2021 година. На листата за воената моќ на државите, Македонија оваа година е позиционирана на 133-та позиција. За потсетување, Македонија досега само пет пати беше вбројувана во рангирањата на „Глобал фајерпауер“. […]

The post Како котира македонската армија на светско ниво appeared first on Нова Македонија.

Comments
0

Show more comments
Reply
New comment added:

Another news