Вратите на „Беса транс“ биле затворени за инспекторите за транспорт

19 hours ago
0


Државниот инспекторат за транспорт наишол на затворени врати во „Беса транс“ при обидот да го испита работењето на фирмата, вели Руфат Хусеини, директор на инспекторатот. Неколку дена по трагедијата на автопатот во Бугарија, Државниот инспекторат за транспорт се уште не успеал да  влезе во просториите на „Беса транс“, ниту пак да оствари телефонски контакт со […]

The post Вратите на „Беса транс“ биле затворени за инспекторите за транспорт appeared first on Нова Македонија.

Another news