Фатална комбинација: човечка грешка и лоша патна сигнализација

5 days ago
0


Посебна мистерија за истражните органи е бројот на загинатите во трагичната несреќа, со оглед на фактот дека тие на самото место затекнале 44 тела, а не 45, како што беа првичните информации. Истражителите ја отфрлија и можноста за експлозија во автобусот, нагласувајќи дека причина за смртта на сите загинати е задушување Бугарските истражители ги соопштија […]

The post Фатална комбинација: човечка грешка и лоша патна сигнализација appeared first on Нова Македонија.

Another news