Ретка можност да се видат делата на осуммина копаничари на Меѓународна изложба во музеј-галеријата во Кавадарци

2 days ago
0


Љубителите на копаничарството денес во 18 часот во музеј-галеријата во Кавадарци ќе имаат ретката можност да ги видат делата на осуммина копаничари, насловена како 67. Меѓународна изложба на копаничари, чиј куратор е Томе Крстевски. Ќе бидат изложени дела на Митко и Лилјана Василеви од Неготино, Горан Бошковски од Велес, Велимир Крстевски и Владо Велјановски од […]

The post Ретка можност да се видат делата на осуммина копаничари на Меѓународна изложба во музеј-галеријата во Кавадарци appeared first on Нова Македонија.

Another news

Македонија на дланка
  • Нова Македонија
  • 1 day ago
  • 0
Македонија на дланка
Отворен ден на градоначалникот Коњановски со битолчани
  • Нова Македонија
  • 2 days ago
  • 0
Отворен ден на градоначалникот Коњановски со битолчани
Македониjа на дланка
  • Нова Македонија
  • 2 days ago
  • 0
Македониjа на дланка