Пронајдено 45-то тело во изгорениот македонски автобус во Бугарија

5 days ago
0


При дополнителен преглед на македонскиот туристички автобус кој изгоре на автопат во Бугарија било пронајдено уште едно тело. Со тоа бројот на жртви се искачи на 45, објави Бугарското национално радио. Оваа информација ја потврди бугарскиот заменик главен обвинител и раководител на Националната истражна служба Борислав Сарафов. -Во 21:15 часот во трагичната ноќ преку граничниот […]

The post Пронајдено 45-то тело во изгорениот македонски автобус во Бугарија appeared first on Нова Македонија.

Another news