Се заострува „војната“ меѓу доларот и еврото

5 days ago
0


Во последнава година се намалува вредноста на европската валута, а прогнозите се дека еврото ќе продолжи да слабее во однос на доларот и тој тренд ќе продолжи уште една година. Како ќе се одразат ваквите појави врз стабилноста и курсот на денарот? Од Народната банка потенцираат дека стабилноста на денарот во однос на еврото е […]

The post Се заострува „војната“ меѓу доларот и еврото appeared first on Нова Македонија.

Another news