Министерството за транспорт: „Беса Транс“ вршела злоупотреба на извод од лиценца од друго возило

2 days ago
0


Превозникот „Беса Транс“ вршел злоупотреба на извод од лиценца од друго возило и свесно го прекршувал Законот, соопшти денеска Министерството за транспорт и врски. Во соопштението се наведува дека броевите на изводи на лиценци кои се евидентирани во Царинската управа при влез и излез и со кои што се шпекулира во јавноста, во ниту еден […]

The post Министерството за транспорт: „Беса Транс“ вршела злоупотреба на извод од лиценца од друго возило appeared first on Нова Македонија.

Another news